Upoznaj Spider-Max

“Spider-Max” d.o.o. čini tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u poslovima vezanim za štampu velikih i malih formata, kao i visinskim radovima”

19

zaposlenih

46

usluga

400

klijenata

U svom asortimanu imamo široku paletu proizvoda i usluga. Naš tim čini jednu kompaktnu cjelinu, sastavljenu od menadžmenta, grafičkih dizajnera, štampara, montažera, licenciranih alpinista i saradnika na terenu. Organizacija je takva da je sve podređeno klijentu i njegovim potrebama. Sastanci, posjete klijentu, predlozi za reklamiranje, uzimanje dimenzija na objektu, dizajniranje, izrada, štampa, montaža su naše svakodnevne aktivnosti.

 

Nastojimo da svojim klijentima pružimo pun servis uz najbolji odnos cijene i kvaliteta naših usluga. Zahvaljujući opremi i mašinama novije generacije, koje su prepoznatljiv brend na polju štamparstva, možemo ponuditi i brzinu i kvalitet, a naši svjedoci su MUTOH, MIMAKI, XEROX,ROLAND,DEVELOP kao i razne mašine za doradu i obradu reklamnih grafika i materijala.Referentna lista naše kompanije i zadovoljstvo u radu sa velikim brojem klijenata nas preporučuju kao ozbiljnog poslovnog partnera .

Brendovi koje koristimo