O nama

Ovdje možete saznati mnogo razlicitih stvari o nama

O nama

O nama

Štamparija Spider-Max


“Spider-Max” d.o.o. cini tim profesionalaca sa bogatim iskustvom u poslovima vezanim za štampu velikih i malih formata, kao i radovima na visini uz pomoc industrijskog užeta, koje izvode licencirani alpinisti.

U svom asortimanu imamo široku paletu proizvoda i usluga. Naš tim cini jednu kompaktnu cjelinu, sastavljenu od menadžmenta, grafickih dizajnera, štampara, montažera, licenciranih alpinista i saradnika na terenu.

Organizacija je takva da je sve podredeno klijentu i njegovim potrebama. Sastanci, posjete klijentu, predlozi za reklamiranje, uzimanje dimenzija na objektu, dizajniranje, izrada, štampa, montaža – su naše svakodnevne aktivnosti.

Nastojimo da svojim klijentima pružimo pun servis uz najbolji odnos cijene i kvaliteta naših usluga.

Zahvaljujuci opremi i mašinama novije generacije, koje su prepoznatljiv brend na polju štamparstva, možemo ponuditi i brzinu i kvalitet, a naši svjedoci su MUTOH, MIMAKI, XEROX,ROLAND,DEVELOP kao i razne mašine za doradu i obradu reklamnih grafika i materijala.

Referentna lista naše kompanije i zadovoljstvo u radu sa velikim brojem klijenata nas preporucuju kao ozbiljnog poslovnog partnera .

Sve što želite da znate o nama

Tekst

Naš cilj je najprije zadovoljan klijent, koji ce pomocu naših visokokvalitetnih marketinških usluga znatno proširiti domet svog poslovanja

  • Dizajn100%

  • Brendiranje95%

  • Štampa100%

  • Reklamiranje95%

  • Montaža95%

Naše primarne djelatnosti

Tekst

Horizontalni skrol

Saradujte sa nama

Pozivamo Vas na saradnju! Zahvaljujuci našem iskustvu i savremenoj tehnologiji, možemo da Vam pružimo pun servis za sve vrste reklamnih usluga.

Izjave klijenata i saradnika

Napišite svoj komentar ili sugestiju u vezi naših usluga

Move to scrolling